d'Oude Herbergh

d'Oude Herbergh is een Vakantiewoningverhuur gelegen aan Ûtbuorren 15 in Terherne.

Meer informatie over d'Oude Herbergh in Terherne

d'Oude Herbergh is een heerlijk huisje met een tuin aan het water. Je kunt een sloep huren bij de eigenaren en genieten van de mooie wateren van Friesland. Het vakantiehuis biedt ontspanning en rust in het Friese Merengebied en is ideaal voor liefhebbers van watersport, fietsen en wandelen. Er zijn comfortabele appartementen op de begane grond en charmante vakantiehuisjes met eigen tuin en terras. Daarnaast zijn er verschillende boten te huur, zoals een sloep, visboot, Randmeer en Sups. Ook is het mogelijk om je eigen boot hier aan te meren. Voor beschikbaarheid en prijzen kun je vrijblijvend op de website kijken.

Wil je weten wat d'Oude Herbergh verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van d'Oude Herbergh of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij d'Oude Herbergh? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je d'Oude Herbergh het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wierden. Opzoek naar d'Oude Herbergh reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. d’Oude Herbergh

Bezoekers bekeken ook