Concorp Jirnsum BV

Concorp Jirnsum BV is een Fabrikant gelegen aan Rijksweg 163 in Irnsum.

Meer informatie over Concorp Jirnsum BV in Irnsum

Concorp is een oer-Hollands familiebedrijf dat actief is in de zoetwarensector en bekende merken zoals Autodrop, Fisherman's Friend, Oldtimers, Vitalp, Heksehyl en Skittles produceert. Het bedrijf streeft ernaar om kleur aan ieders smaak toe te voegen door identiteit aan hun producten te geven. De bedrijfscultuur is open en oprecht, waarbij medewerkers zich met elkaar verbonden voelen. Concorp doet alles net even anders dan anderen en staat bekend om hun kleurrijke verhalen. Autodrop, een van de merken van Concorp, biedt de leukste dropjes en snoepjes van Nederland in de vorm van autootjes. Het merk staat bekend om zijn gekke en grappige snoepjes. Concorp biedt ook verschillende banen aan, zoals operator inpak, operator productie en storingsmonteur. Het bedrijf heeft vestigingen in Waddinxveen en Jirnsum en is altijd op zoek naar nieuw talent.

Wil je weten wat Concorp Jirnsum BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Concorp Jirnsum BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Concorp Jirnsum BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Concorp Jirnsum BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wierden. Opzoek naar Concorp Jirnsum BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Concorp Jirnsum BV

Bezoekers bekeken ook