Camping Us Wetterpleats

Camping Us Wetterpleats is een Kampeerterrein gelegen aan Ûtbuorren 46 in Terherne.

Meer informatie over Camping Us Wetterpleats in Terherne

Onze camping, Camping Ús Wetterpleats, bevindt zich op een prachtige locatie tussen de Terhernster en Terkaplester Poelen. We hebben 25 ruime standplaatsen beschikbaar van 120 m², allemaal voorzien van stroom, water en afvoer. Daarnaast hebben we aanlegplaatsen in eigen water met directe toegang tot de Friese meren. Er is ook een openbare surfsteiger en botenhelling in de buurt. Onze camping is dus ideaal voor vis-, zeil-, roei- of kanovakanties. Bovendien is Camping Ús Wetterpleats perfect gelegen om te genieten van al het moois dat de provincie Fryslân te bieden heeft, per auto, fiets of te voet. We hebben 3 kano's beschikbaar om de waterrijke omgeving te verkennen en u kunt gratis gebruikmaken van onze wifi en douches. Voor een zorgeloze vakantie kunt u bij ons ook een volledig ingerichte Safaritent huren. Boek uw vakantie online via onze website.

Wil je weten wat Camping Us Wetterpleats verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping Us Wetterpleats of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping Us Wetterpleats? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping Us Wetterpleats het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wierden. Opzoek naar Camping Us Wetterpleats reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping Us Wetterpleats

Bezoekers bekeken ook


Deprecated: usort(): Returning bool from comparison function is deprecated, return an integer less than, equal to, or greater than zero in /var/www/vhosts/dewierdengids.nl/apps/zb-magic-page/releases/20240527181542/templates/category_links.tpl.php on line 9