Camping Pasveer Sneek

Camping Pasveer Sneek is een Kampeerterrein gelegen aan Pasfeardyk 6 in Loënga.

Meer informatie over Camping Pasveer Sneek in Loënga

Camping Pasveer is een familiebedrijf gelegen op loopafstand van het centrum van Sneek, een Friese elfstedenstad. De camping ligt aan open vaarwater en heeft een eigen aanlegplaats. Het is een ruim opgezette camping waar voldoende afstand gehouden kan worden, wat vooral belangrijk is in de 1,5 meter samenleving. De camping volgt de richtlijnen van het RIVM, RECRON en de overheid met betrekking tot het coronavirus. Het kampeerseizoen begint op 1 april 2021, maar reserveren kan al eerder. Mocht de camping of het sanitair moeten sluiten vanwege Covid-19 maatregelen, dan kan er kosteloos geannuleerd worden. Voor meer informatie en contactgegevens kunt u terecht op de website van Camping Pasveer.

Wil je weten wat Camping Pasveer Sneek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping Pasveer Sneek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping Pasveer Sneek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping Pasveer Sneek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wierden. Opzoek naar Camping Pasveer Sneek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping Pasveer Sneek

Bezoekers bekeken ook


Deprecated: usort(): Returning bool from comparison function is deprecated, return an integer less than, equal to, or greater than zero in /var/www/vhosts/dewierdengids.nl/apps/zb-magic-page/releases/20240527181542/templates/category_links.tpl.php on line 9