Cafetaria Smuldorado De Pastorij

Cafetaria Smuldorado De Pastorij is een Cafetaria gelegen aan Buorren 82 in Terherne.

Meer informatie over Cafetaria Smuldorado De Pastorij in Terherne

Smuldorado de Pastorij en Smuldorado de Brêge zijn twee restaurants in Friesland waar je heerlijk kunt genieten van een smakelijke maaltijd. Smuldorado de Pastorij bevindt zich aan Buorren 82 in Terherne, terwijl Smuldorado de Brêge gelegen is aan Marwei 12 in Delfstrahuizen. Beide restaurants staan bekend om hun goede kwaliteit en vriendelijke service. Bij Smuldorado de Pastorij kun je terecht voor telefoonnummer 0566 - 689 444, terwijl je bij Smuldorado de Brêge kunt reserveren via 0514 - 541 279. Of je nu zin hebt in een gezellig diner met vrienden of een romantisch etentje met je partner, bij Smuldorado ben je aan het juiste adres.

Wil je weten wat Cafetaria Smuldorado De Pastorij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cafetaria Smuldorado De Pastorij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cafetaria Smuldorado De Pastorij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cafetaria Smuldorado De Pastorij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wierden. Opzoek naar Cafetaria Smuldorado De Pastorij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cafetaria Smuldorado De Pastorij

Bezoekers bekeken ook