Café-Restaurant De Gouden Leeuw

Café-Restaurant De Gouden Leeuw is een Restaurant gelegen aan Buorren 166 in Terherne.

Meer informatie over Café-Restaurant De Gouden Leeuw in Terherne

De Gouden Leeuw is een gezellig café restaurant in het hart van Friesland. Vanaf het terras of de serre heb je uitzicht op het wel en wee bij de Kameleon. Op de menukaart vind je voor ieder wat wils: een uitgebreid diner, een lekkere lunch of gewoon een kopje koffie met gebak. Als je liever pizza hebt, kun je ook terecht bij de pizzeria Ill Leone d'Oro. Het café restaurant is geopend van donderdag tot en met zondag, van 11:00 tot 23:00 uur. Je kunt contact opnemen via de telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Café-Restaurant De Gouden Leeuw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Café-Restaurant De Gouden Leeuw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Café-Restaurant De Gouden Leeuw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Café-Restaurant De Gouden Leeuw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wierden. Opzoek naar Café-Restaurant De Gouden Leeuw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Café-Restaurant De Gouden Leeuw

Bezoekers bekeken ook


Deprecated: usort(): Returning bool from comparison function is deprecated, return an integer less than, equal to, or greater than zero in /var/www/vhosts/dewierdengids.nl/apps/zb-magic-page/releases/20240527181542/templates/category_links.tpl.php on line 9