Breuker TeleMarketing & Meer

Breuker TeleMarketing & Meer is een Telemarketingservice gelegen aan Ald Dyk 18 in Scharnegoutum.

Meer informatie over Breuker TeleMarketing & Meer in Scharnegoutum

In 2022 heeft Breuker Telemarketing 95 B2B campagnes uitgevoerd, waarbij ze effectief met 14.612 bedrijven hebben gesproken en 2.175 afspraken hebben gemaakt. Ze geven ook tips over telemarketing en het profileren van klanten. Daarnaast bespreken ze het uitbesteden van telemarketing en welke informatie je kunt verkrijgen tijdens een telemarketingcampagne. Breuker Telemarketing is opgericht in 1986 en heeft zich gespecialiseerd in B2B telemarketing. Ze hechten veel waarde aan kwaliteit en continuïteit en werken volgens de Kata methode om betrokkenheid bij hun medewerkers te realiseren.

Wil je weten wat Breuker TeleMarketing & Meer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Breuker TeleMarketing & Meer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Breuker TeleMarketing & Meer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Breuker TeleMarketing & Meer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wierden. Opzoek naar Breuker TeleMarketing & Meer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Breuker TeleMarketing & Meer

Bezoekers bekeken ook