Bouwbedrijf Andree

Bouwbedrijf Andree is een Bouwmarkt gelegen aan De Havens 1 in Boazum.

Meer informatie over Bouwbedrijf Andree in Boazum

Bouwbedrijf Andree is een aannemersbedrijf dat gespecialiseerd is in nieuwbouw, onderhoud, verbouw en renovatie. Het bedrijf, opgericht in 2005, is gevestigd in Winsum en bestaat uit ervaren timmermannen. Ze staan bekend om hun betaalbare kwaliteit en nuchtere aanpak. Of het nu gaat om bouw- of verbouwplannen, ambachtelijke renovaties of alleen de aanschaf van bouwmateriaal, Bouwbedrijf Andree staat altijd klaar met vrijblijvend advies en offertes. Ze bieden een breed scala aan diensten, zoals het realiseren van droomwoningen op bouwkavels, het onderhoud van woningen en bedrijfsgebouwen, renovaties met respect voor oude tradities en verbouwingen om aan woonwensen te voldoen. Het bedrijf heeft ook al verschillende projecten succesvol afgerond, zoals dakrenovaties, het ombouwen van garages tot studeerkamers en het plaatsen van tuindeuren. Daarnaast bieden ze de mogelijkheid om bouwmaterialen voordelig te bestellen. De werkplaats van Bouwbedrijf Andree is gevestigd aan St. Michaelsberch 5 in Winsum.

Wil je weten wat Bouwbedrijf Andree verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouwbedrijf Andree of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouwbedrijf Andree? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouwbedrijf Andree het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wierden. Opzoek naar Bouwbedrijf Andree reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouwbedrijf Andree

Bezoekers bekeken ook