BigZorin Coaching

BigZorin Coaching is een Personal trainer gelegen aan It Harspit in Sneek.

Meer informatie over BigZorin Coaching in Sneek

Big Zorin Coaching biedt online coaching aan, waarbij het programma wordt afgestemd op jouw doelen, niveau en leefstijl. Daarnaast ontvang je richtlijnen voor voeding die speciaal op jou zijn afgestemd. Het programma wordt regelmatig bijgewerkt en er is wekelijks een call om de voortgang te bespreken. Big Zorin heeft ervaring als powerlifter en biedt zowel fysieke als mentale coaching aan. De coaching is persoonlijk en er wordt 100% toewijding van jou verwacht. Het pakket kost €77 per maand en biedt onder andere een gepersonaliseerd trainingsprogramma, begeleiding op het gebied van voeding, onbeperkt WhatsApp contact en een maandelijkse personal trainingssessie.

Wil je weten wat BigZorin Coaching verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BigZorin Coaching of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BigZorin Coaching? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BigZorin Coaching het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wierden. Opzoek naar BigZorin Coaching reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BigZorin Coaching

Bezoekers bekeken ook