Bed & Breakfast Pension Op'e Koai

Bed & Breakfast Pension Op'e Koai is een Bed & Breakfast gelegen aan It String 9 in Irnsum.

Meer informatie over Bed & Breakfast Pension Op'e Koai in Irnsum

Pension Op'e Koai is een Bed & Breakfast gelegen aan het riviertje de 'Boarn' in het Friese dorp Jirnsum. Het is gelegen op het terrein van het 'Nautisch Landgoed' van jachthaven RFU Jachtspecialist. Het landhuis is ingericht met themakamers die van alle luxe en comfort zijn voorzien. Met steden als Leeuwarden en Sneek in de buurt en de mogelijkheid om te fietsen, wandelen of varen, is er genoeg te beleven in de omgeving. Het ontbijt wordt dagelijks verzorgd en er zijn verschillende andere mogelijkheden zoals high tea en het huren van een sloep. Naast de Bed & Breakfast is er ook een Warsteinermuseum en biedt Debbs broodjesservice en catering aan. Pension Op'e Koai is een familiebedrijf dat gerund wordt door de dochters Yke en Debbie Hokwerda. Gasten kunnen genieten van een comfortabel verblijf en de prachtige omgeving verkennen.

Wil je weten wat Bed & Breakfast Pension Op'e Koai verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bed & Breakfast Pension Op'e Koai of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bed & Breakfast Pension Op'e Koai? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bed & Breakfast Pension Op'e Koai het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wierden. Opzoek naar Bed & Breakfast Pension Op'e Koai reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bed & Breakfast Pension Op’e Koai

Bezoekers bekeken ook


Deprecated: usort(): Returning bool from comparison function is deprecated, return an integer less than, equal to, or greater than zero in /var/www/vhosts/dewierdengids.nl/apps/zb-magic-page/releases/20240527181542/templates/category_links.tpl.php on line 9