bed & breakfast mauritiuskerk

bed & breakfast mauritiuskerk is een Bed & Breakfast gelegen aan Rijksweg 184 in Irnsum.

Meer informatie over bed & breakfast mauritiuskerk in Irnsum

Wij - Bonnie, Charles & Yara - wonen sinds eind 2019 in de Mauritiuskerk in Jirnsum, Friesland. Na jaren in het buitenland te hebben gewoond, besloten we terug te keren naar onze roots en een nieuwe uitdaging aan te gaan. We kochten de kerk en begonnen met de herbestemming ervan als woning en B&B. Onze B&B Studioos in de kerktoren zijn ingericht met oog voor duurzaamheid en kwaliteit. We proberen circulair te zijn door bijvoorbeeld oude kerkdeuren en -trappen te gebruiken. Daarnaast maken we gebruik van duurzame producten zoals afbreekbare koffiecups en milieuvriendelijke zeep. Onze schoonmakers krijgen een goed uurloon en voldoende tijd om de studio's schoon te maken. Als gezin wonen we in het schip van de kerk en we kijken ernaar uit om gasten te verwelkomen en hun verhalen te horen.

Wil je weten wat bed & breakfast mauritiuskerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van bed & breakfast mauritiuskerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij bed & breakfast mauritiuskerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je bed & breakfast mauritiuskerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wierden. Opzoek naar bed & breakfast mauritiuskerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. bed & breakfast mauritiuskerk

Bezoekers bekeken ook


Deprecated: usort(): Returning bool from comparison function is deprecated, return an integer less than, equal to, or greater than zero in /var/www/vhosts/dewierdengids.nl/apps/zb-magic-page/releases/20240527181542/templates/category_links.tpl.php on line 9