Bed & Breakfast De Oudvaart Sneek

Bed & Breakfast De Oudvaart Sneek is een Bed & Breakfast gelegen aan Het Gemaal 7 in Sneek.

Meer informatie over Bed & Breakfast De Oudvaart Sneek in Sneek

Direct aan het open vaarwater 'de Oudvaart' ligt De Oudvaart Sneek, een vrijstaande villa ontworpen onder architectuur met eigen aanlegplaatsen. De extra slaapkamers worden beschikbaar gesteld voor gasten die willen overnachten direct aan het water, in een oase van rust en met een uitgebreid ontbijtbuffet. De luxe kamers bieden comfort en rust, en na de overnachting krijgt u een goed gevuld ontbijtbuffet. Er staat ook een Nespresso koffie met melkschuimer klaar en u kunt een LEKKER 750 CABIN ELECTRIC sloep huren om de Staandemast route te verkennen. Daarnaast is er ook een KAMELEON sloep beschikbaar. Sneek heeft veel te bieden, zoals watersport, de historische binnenstad en prachtige omliggende dorpen. U kunt de omgeving per fiets verkennen en er zijn ook mogelijkheden voor bedrijfsuitjes en zeillessen. De Oudvaart Sneek is een sponsor van het KWS.

Wil je weten wat Bed & Breakfast De Oudvaart Sneek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bed & Breakfast De Oudvaart Sneek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bed & Breakfast De Oudvaart Sneek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bed & Breakfast De Oudvaart Sneek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wierden. Opzoek naar Bed & Breakfast De Oudvaart Sneek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bed & Breakfast De Oudvaart Sneek

Bezoekers bekeken ook


Deprecated: usort(): Returning bool from comparison function is deprecated, return an integer less than, equal to, or greater than zero in /var/www/vhosts/dewierdengids.nl/apps/zb-magic-page/releases/20240527181542/templates/category_links.tpl.php on line 9