Beachclub Sneek

Beachclub Sneek is een Restaurant gelegen aan Paviljoenwei 6 in Offingawier.

Meer informatie over Beachclub Sneek in Offingawier

Beachclub Sneek is een geweldige plek aan het Sneekermeer waar je je meteen thuis voelt. Je kunt er genieten van een prachtig uitzicht over het meer terwijl je geniet van een heerlijke lunch, borrelhap of diner. Ze hebben een uitgebreid menu met voor ieder wat wils. Daarnaast is Beachclub Sneek altijd op zoek naar nieuwe medewerkers die van lachen en gezelligheid houden en goed zijn in het verwennen van gasten. Als je een tafeltje wilt reserveren, ben je van harte welkom om te komen eten aan het Sneekermeer. Bij Beachclub Sneek staat een hapje, drankje en een glimlach altijd voor je klaar!

Wil je weten wat Beachclub Sneek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beachclub Sneek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beachclub Sneek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beachclub Sneek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wierden. Opzoek naar Beachclub Sneek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beachclub Sneek

Bezoekers bekeken ook


Deprecated: usort(): Returning bool from comparison function is deprecated, return an integer less than, equal to, or greater than zero in /var/www/vhosts/dewierdengids.nl/apps/zb-magic-page/releases/20240527181542/templates/category_links.tpl.php on line 9