Kennisgeving ontvangst aanvraag Evenementenvergunning Vriezenveenseweg 57, 7641PE Wierden

DeWierdengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving ontvangst aanvraag Evenementenvergunning Vriezenveenseweg 57, 7641PE Wierden.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente Wierden heeft op 24 januari 2024 een aanvraag ontvangen voor een Evenementenvergunning. De vergunning is aangevraagd voor In Yu Man 15 juni 2024 op locatie Vriezenveenseweg 57, 7641PE Wierden. Het betreft de volgende activiteit(en): •Het organiseren van een Evenement De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2024-00000133. Procedure De aanvraag zal worden behandeld volgens de reguliere procedure. Nadat de aanvraag is beoordeeld neemt de gemeente een besluit. Dit gebeurt over het algemeen binnen acht weken na ontvangst van de aanvraag. Wij kunnen deze termijn eventueel verlengen met zes weken. Wij kunnen de termijn ook opschorten als er aanvullende gegevens van de aanvrager nodig zijn. Er kan geen vergunning van rechtswege ontstaan. Als er een besluit is genomen zal dit worden gepubliceerd. Hierin zal ook worden aangegeven hoe en tot wanneer u bezwaar kunt indienen op het genomen besluit. U kunt nu nog niet reageren. Wilt u automatisch op de hoogte blijven van berichten over uw buurt? Dan kunt u zich voor de e-mail service aanmelden via https://www.overheid.nl/berichten-over-uw-buurt Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met loket Bouwen en Wonen via e-mail bouwenenwonen@wierden.nl of telefoonnummer 0546-580838. Waarom publiceert gemeente Wierden dit bericht? Een Evenementenvergunning wordt bij de gemeente Wierden aangevraagd om toestemming te krijgen om bijvoorbeeld iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente Wierden u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Meer informatie over omgevingsvergunningen kunt u vinden op onze website https://www.wierden.nl

 

Onderwerp: overig, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deWierdengids.nl op 27-1-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Wierden, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deWierdengids.nl
Redactie deWierdengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Wierden
  2. b04b4e95a2b69bc69bc85a0d70e06b69

Gerelateerde berichten