Aanvraag vergunning het bouwen van een berging, Enterweg 17, 7642NB Wierden

DeWierdengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag vergunning het bouwen van een berging, Enterweg 17, 7642NB Wierden.

Meer informatie over deze bekendmaking:

RECTIFICATIE De gemeente Wierden heeft op 19 december 2023 een aanvraag ontvangen voor een Omgevingsvergunning. De vergunning is aangevraagd voor het bouwen van een berging op locatie Enterweg 17, 7642NB Wierden. Het betreft de volgende activiteit(en): •het bouwen van een bouwwerk •handelen in strijd met de ruimtelijke regels •milieubelastende activiteit De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2023-00002148. Procedure De aanvraag zal worden behandeld volgens de uitgebreide procedure. Nadat de aanvraag is beoordeeld neemt de gemeente Wierden eerst een ontwerpbesluit. Dit gebeurt over het algemeen binnen 6 maanden na ontvangst van de aanvraag. Wij kunnen deze termijn eventueel verlengen met zes weken. Wij kunnen de termijn ook opschorten als er aanvullende gegevens van de aanvrager nodig zijn. Het ontwerpbesluit zal worden gepubliceerd en digitaal ter inzage worden gelegd. Hierin zal ook worden aangegeven hoe en tot wanneer u een zienswijze kunt indienen op het genomen ontwerpbesluit. U kunt nu nog niet reageren. Na het ontwerpbesluit zal een definitief besluit genomen worden. Wilt u automatisch op de hoogte blijven van berichten over uw buurt? Dan kunt u zich voor de e-mail service aanmelden via https://www.overheid.nl/berichten-over-uw-buurt Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met loket Bouwen en Wonen via e-mail bouwenenwonen@wierden.nl of telefoonnummer 0546-580838. Waarom publiceert gemeente Wierden dit bericht? Een Omgevingsvergunning wordt bij de gemeente Wierden aangevraagd om toestemming te krijgen om bijvoorbeeld iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente Wierden u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Meer informatie over omgevingsvergunningen kunt u vinden op onze website https://www.wierden.nl

 

Onderwerp: overig, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deWierdengids.nl op 3-2-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Wierden, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deWierdengids.nl
Redactie deWierdengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Wierden
  2. 81a3f6974d2dd0d8f9463a1343a0d6a7

Gerelateerde berichten